Advertisement

Konyaspor - Fenerbahçe : Konyaspor Fenerbahce Mac Ozeti Izle Fener E Darbe Ustune Darbe Sozcu Gazetesi - Fenerbahçe'nin galibiyet hasreti ise 7 maça çıktı.

Konyaspor - Fenerbahçe : Konyaspor Fenerbahce Mac Ozeti Izle Fener E Darbe Ustune Darbe Sozcu Gazetesi - Fenerbahçe'nin galibiyet hasreti ise 7 maça çıktı.. Haftasında deplasmanda i̇ttifak holding konyaspor ile karşılaştı. Ertuğrul, skubic, selim, uğur, guilherme, jonsson, hadziahmetovic, shengelia fenerbahçe: Fenerbahçe, spor toto süper lig'in 5. Karşılaşmanın ikinci yarısı kar yağışı altında oynanırken maçtaki iki gol de ikinci yarıda atıldı. Konyaspor ile fenerbahçe bugüne kadar 42 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Kıran kırana geçen maçta konyaspor ve fenerbahçe ilk yarıda buldukları pozisyonlardan yararlanamadı. Haftasında bu akşam saat 20.00'de deplasmanda konyaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe, geçmiş 34 maçın 28'ini. Ayrıca 2 maç özeti izleyebilirsiniz. Fenerbahçe, gelecek hafta beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

Canli Izle Konyaspor Fenerbahce Maci Canli Izle Bein Sports 1 Sifresiz Yayin
Canli Izle Konyaspor Fenerbahce Maci Canli Izle Bein Sports 1 Sifresiz Yayin from ajssarimg.mediatriple.net
Bu sonucun ardından fenerbahçe puanını 24'e, konyaspor ise 34'e yükseltti. Fenerbahçe, ilk mağlubiyetini alırken, liderliği alanyaspor'a kaptırdı. Şampiyonluk yarışındaki fenerbahçe'ye konyaspor'dan kocaman darbe. Spor toto süper lig'in 5. Haftasında fenerbahçe, zorlu torku konyaspor deplasmanına konuk oldu. Dakikadaki fenerbahçe atağında deniz türüç'ü düşüren skubic, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. Ligde oldukça kötü bir dönem geçiren. Flashscore.com.tr fenerbahçe sayfası canlı skorlar, maç sonuçları, puan durumu ve maç bilgilerini (gol atan oyuncular, kırmızı kartlar,.) sunar.

Here on sofascore livescore you can find all konyaspor vs fenerbahçe.

Fenerbahçe, geçmiş 34 maçın 28'ini. Hafta mücadelesinde konyaspor ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig 5. Spor toto süper lig'in 28. Hafta mücadelesinde fenerbahçe deplasmanda atiker konyaspor'un konuğu oldu. Here on sofascore livescore you can find all konyaspor vs fenerbahçe. Konyaspor fenerbahçe maçı geniş özeti izle. Haftasında fenerbahçe, deplasmanda konyaspor ile karşılaştı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza alanı. 10' konyasporlu selim ay, muriqi'ye yaptığı faul sonrası erken bir sarı kart gördü. Fenerbahçe, eljif ile derin nefes aldı! Fenerbahçe, gelecek hafta beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Haftasında fenerbahçe, zorlu torku konyaspor deplasmanına konuk oldu.

Fenerbahçe maçı isabetli şut çekemeden tamamlarken bülent korkmaz, konyaspor kariyerinde bu sezon ilk galibiyetini aldı. Ligde oldukça kötü bir dönem geçiren. Fenerbahçe, geçmiş 34 maçın 28'ini. Spor toto süper lig'in 28. Ertuğrul, skubic, selim, uğur, guilherme, jonsson, hadziahmetovic, shengelia fenerbahçe:

Konyaspor Fenerbahce Deplasmanindan 3 Puanla Dondu
Konyaspor Fenerbahce Deplasmanindan 3 Puanla Dondu from www.konhaber.com
Karşılaşmanın ikinci yarısı kar yağışı altında oynanırken maçtaki iki gol de ikinci yarıda atıldı. Spor toto süper lig'in 28. Sarı lacivertlilerin tek golü eljif elmas'tan geldi. Fenerbahçe, geçmiş 34 maçın 28'ini. Fenerbahçe, spor toto süper lig'in 5. Fenerbahçe konyaspor deplasmanında puan kaybı yaşayarak 5 haftalık galibiyet seri sona erdi. Hafta mücadelesinde konyaspor ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. 10' konyasporlu selim ay, muriqi'ye yaptığı faul sonrası erken bir sarı kart gördü.

Hafta mücadelesinde fenerbahçe deplasmanda atiker konyaspor'un konuğu oldu.

Haftasında fenerbahçe, konyaspor'u konuk etti. Haftasında fenerbahçe, zorlu torku konyaspor deplasmanına konuk oldu. Fenerbahçe, spor toto süper lig'in 5. Haftasında deplasmanda i̇ttifak holding konyaspor ile karşılaştı. Konyaspor fenerbahçe maçı geniş özeti izle. Fenerbahçe, gelecek hafta beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe, ilk mağlubiyetini alırken, liderliği alanyaspor'a kaptırdı. Fenerbahçe, geçmiş 34 maçın 28'ini. 10' konyasporlu selim ay, muriqi'ye yaptığı faul sonrası erken bir sarı kart gördü. Haftasında bu akşam saat 20.00'de deplasmanda konyaspor ile karşılaşacak. Hafta mücadelesinde konyaspor ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Harun, isla, jailson, gustavo, hasan ali, emre, tolga, zajc, mehmet ekici. Kıran kırana geçen maçta konyaspor ve fenerbahçe ilk yarıda buldukları pozisyonlardan yararlanamadı.

10' konyasporlu selim ay, muriqi'ye yaptığı faul sonrası erken bir sarı kart gördü. Spor toto süper lig'in 28. Fenerbahçe konyaspor deplasmanında puan kaybı yaşayarak 5 haftalık galibiyet seri sona erdi. Ligde oldukça kötü bir dönem geçiren. Konyaspor ile fenerbahçe bugüne kadar 42 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Canli Anlatim Izle Konyaspor Fenerbahce Mac Sifresiz Mi
Canli Anlatim Izle Konyaspor Fenerbahce Mac Sifresiz Mi from i4.hurimg.com
Konyaspor fenerbahçe spor toto süper lig'in kapanış haftasında karşı karşıya geldi. Haftasında fenerbahçe, konyaspor'u konuk etti. Hafta mücadelesinde konyaspor ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında ceza alanı. Ligde oldukça kötü bir dönem geçiren. Fenerbahçe, ilk mağlubiyetini alırken, liderliği alanyaspor'a kaptırdı. Fenerbahçe'nin galibiyet hasreti ise 7 maça çıktı. 10' konyasporlu selim ay, muriqi'ye yaptığı faul sonrası erken bir sarı kart gördü.

İki takım, süper lig'deki 35.

Fenerbahçe konyaspor deplasmanında puan kaybı yaşayarak 5 haftalık galibiyet seri sona erdi. Hafta mücadelesinde fenerbahçe deplasmanda atiker konyaspor'un konuğu oldu. Ayrıca 2 maç özeti izleyebilirsiniz. Fenerbahçe, spor toto süper lig'in 5. Haftasında fenerbahçe, deplasmanda torku konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konyaspor ile fenerbahçe bugüne kadar 42 maçta karşı karşıya gelmiştir. Fenerbahçe'nin galibiyet hasreti ise 7 maça çıktı. Konyaspor ise sahasında kayserispor'u ağırlayacak. Kıran kırana geçen maçta konyaspor ve fenerbahçe ilk yarıda buldukları pozisyonlardan yararlanamadı. Fenerbahçe, ilk mağlubiyetini alırken, liderliği alanyaspor'a kaptırdı. Fenerbahçe, gelecek hafta beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. 90 dakika sonunda ev sahibi torku. Sarı lacivertlilerin tek golü eljif elmas'tan geldi.

Post a Comment

0 Comments